FlexSamen, een
uitzendbureau met
maatschappelijke impact

Over FlexSamen

FlexSamen is een uitzendbureau dat zich onderscheidt door 15 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. We vinden het belangrijk dat wij iets terugdoen voor de maatschappij en zijn er trots op dat dit lukt.

Bij FlexSamen geloven we dat wij de wereld samen beter kunnen maken. We handelen Maatschappelijk Sterk en dragen jaarlijks een bijdrage af aan Only Friends , een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. We vinden het belangrijk om samen te werken met bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar andere opdrachtgevers zijn bij ons ook van harte welkom.

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.” – Mahatma Ghandi

Bij FlexSamen staat werkplezier hoog in het vaandel. Werkzoekenden kunnen reageren op vacatures op de site middels een open sollicitatie of reactieformulier. Ook opdrachtgevers kunnen zich aanmelden  via de site. Ons aanbod is groot en divers: er zijn banen beschikbaar in verschillende branches.

Wat maakt FlexSamen uniek?

  • Een uitzendbureau met meer dan 15 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching voor kandidaten.
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden binnen de Flex Academy, denk hierbij aan omscholing, een cursus of een opleiding.
  • We doen graag iets terug voor de maatschappij, het liefst samen met de kandidaat en opdrachtgever.

FlexSamen heeft een partnership met Jigler/P-services HR Group

Als ondernemer wil je het beste voor jouw bedrijf. Zeker als het om personeel gaat. Je wilt er vanuit kunnen gaan dat alles goed voor ze geregeld is.
Daarom werken wij samen met Jigler. Als Jigler partner verzorgen wij de werving en selectie van de beste kandidaten voor de leukste banen en
gaan wij op zoek naar de ideale match. Dit doen wij onder andere via het vacatureplatform Jigler.nl.
 
Om jou als klant kwaliteit te bieden, kiezen wij voor een partner die aan alle wettelijk en juridische eisen voldoet. Inclusief vereiste certificaten.
Jigler is, als onderdeel van P-services HR group, zo’n partij. De NEN-certificering garandeert dat aan alle verplichtingen uit arbeid wordt voldaan. En
dankzij een lidmaatschap bij VCU en Stichting Normering arbeid zijn er regelmatig controles. Zo weet jij in ieder geval zeker dat de verloning van

medewerkers volledig volgens de regels verloopt.

Wij gebruiken de algemene voorwaarden van Jigler/P-services HR group.